• Reklama

Jak oceniasz Sony Ericsson Vivaz?

Opinie oraz nowości związane z telefonem Sony Ericsson Vivaz oraz Vivaz Pro.
Dział do ogólnej dyskusji na temat telefonu.

Jak oceniasz Sony Ericsson Vivaz?

Postprzez admin » 14 lipca 2010, o 14:32

Cześć,

Sony Ericsson Vivaz ma już troszkę osób, więc wypadałoby się na jego temat wypowiedzieć. No więc jak oceniacie ten telefon? Czy jest on wart swojej ceny?

Ogólnie moim zdaniem jest to udany produkt SE i myślę, że będzie z biegiem czasu miał coraz więcej posiadaczy.

Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam, administrator forum.
admin

Administrator

Reklama

RE: Jak oceniasz Sony Ericsson Vivaz?

Postprzez pawcio12vip » 14 lipca 2010, o 14:41

Tak mi też telefon się bardzo podoba, ma symbiana, nagrywa wideo w HD, bardzo wygodnie leży w dłoni ponieważ ma unikalny kształt dopasowujący się do dłoni, aparat 8.1 brakuję troszkę przesłony :) Mi telefon się bardzo podoba, czekamy aż spadnie trochę z ceny a w przypadku SE stanie się to na prawdę szybko ;)

pawcio12vip

Postprzez loolek » 14 lipca 2010, o 15:17

Moim zdaniem bardzo dobry telefon.
Niedługo wymieniam mojego k850i na coś nowszego i kto wie czy to nie będzie Vivaz.
Ogólnie bardzo mi się podoba, duży wyświetlacz oraz aparat 8.1 MPX, cudo :D
loolek

User

Postprzez Slawey » 14 lipca 2010, o 17:52

Telefon tzw, miodzio..
Najlepsze jest to że ma symbiana, nagrywanie w HD, aparat 8.1PX. Już go raz miałem i powiem że niezłe bajery ma :D Wada to cena... Telefon ostatnio był testowany w telewizji i spuszczali go z wysokości 10 piętra i dalej działał... tylko bateria wyleciała i się trochę porysował.. Polecam go!

9/10

Slawey

Nowy

Postprzez Goldi » 14 lipca 2010, o 19:36

Na żywo go nie widziałem, ale z tego co widać na zdjęciach to, że wszystko jest na swoim miejscu.
Symbian - trochę bez sensu - platforma nie rozwijana (jak na razie), moim zdaniem lepszy był by tu Android, który, jak by nie było, jest teraz najlepszym oprogramowaniem na telefony.

Pozdrawiam, Michał.
Goldi

Nowy

Postprzez kubisoft12 » 14 lipca 2010, o 23:08

No z tego co tu wyczytałem to telefon jest naprawdę dobry... Ja na razie posiadam moją Avile, z której nie jestem zadowolony... Najbardziej zwróciło moją uwagę ku temu telefonowi to, że nagrywa filmy w HD i aparat 8.1 :]... Miodzio :D

Następny telefon to jak nie iPhone to Vivaz!:D

kubisoft12

Nowy

Postprzez kaiba » 15 lipca 2010, o 10:13

telefon prezentuje się super, niedługo będę wymieniał mojego k550i i kto wie czy vivaz nie będzie jego zastępcą

kaiba

Nowy

Postprzez radoswis » 27 lipca 2010, o 19:00

Mam ten telefon już jakoś od kwietnia.. Jak na razie nie mam z nim żadnych problemów. Tylna klapka się szybko rysuje, ekran mam zaklejony folią ochronną, więc rys nie ma... Wi-Fi się czasami przytnie na wbudowanej przeglądarce, ale to czasami. Mam w niem kartę 4GB micro SDHC śmiga nic nie tnie.. dźwięk na głośniku masakra.. Cichy zniekształcony... Kiedyś miałem k800i po "lekkim" tuningu głośnik 50 razy lepszy... Na słuchawkach lepiej nawet przyzwoicie.. ekran i czułość bez zastrzeżeń aplikacje i gry się nie tną... Ogólnie polecam;)
Jeżeli pomogłem daj "Punkt Reputacji" będę wdzięczny:exclamation::)
radoswis

User

Postprzez mitkers » 29 lipca 2010, o 23:52

Na prawde super ze w koncu powstala stronka a tym telefonie tym bardziej ze w najblizszym czasie mam zamiar sobie go kupic

mitkers

Nowy

Postprzez OnlyName » 7 sierpnia 2010, o 21:52

Jest fajne , muzyka dobra , ma dość dużo pamięci ale nie równa sie z Walkmenami , niektóre z nich ważą za ledwie 75gram , ale to tylko te co niewidomi mają. Ale jak pierdutnie o ziemie , to można tylko patrzeć i płakać. Bo tani to on nie jest. Vivaz nie miałem , ale widać z banneru , że to porządny telefon i wymaga tylko porządnych właścicieli.

OnlyName

Nowy

Następna strona

• Reklama

Powrót do Opinie i nowości