• Reklama

Certyfikat szybko i łatwo

Umieszczamy tutaj przeróżne artykuły związane z Sony Ericsson Vivaz i inne przydane poradniki użytkowania telefonu.

Re: Certyfikat szybko i łatwo

Postprzez Crash » 4 kwietnia 2011, o 11:46

Witam ;) niedawno zakupiłem Vivazika pro i mam małe pytanie noobka :P co do tych certów:

1. mianowicie mam tak jak opisywał kolega na tej chińskiej stronie, tylko na co czekać? odrazu wyswietliło mi ta stronke z certem wyrobionym, cyz to jakas lipa?

2.program SignSiS ja go nie musze instalować? bo wychodzi na to ( ale moze sie nie znam), że instalka daje tylko własnie kolejny prog do certyfikatów. Mam rację?

3.tam w programie signsis jest ikonka jakby konsolki tam wpisałem key i cert i bez hasła mi nie chciało pójść to wpisałem byle co, no i mimo , że wyświetlił się komunikat że złe hasło to pokazało mi nowy plik gry z podpisem certyfied, lecz podczas instalacji pisze, że to program może mi system zniszcyć cyz jakoś tak... mam sie tego obawiać?

4.Czy do każdej gry muszę osobno certa wyrabiać? czy na tym co już mam mogę każdą podpisywać?

Z góry dzięki za odp ;)

Crash

Nowy

Reklama

Postprzez avirex31 » 4 kwietnia 2011, o 18:52

1. Z tej chińskiej stronki dostaniesz 2 pliki: cer i key.
2. SignSiS to program przez którym się podpisuje aplikacje na komputerze.
3. Ja mam wersję 0.7 i mam w sumie 4 pola: cer, key, adres pliku i hasło. Hasło mam ustawione na 0000 i jakoś nie mam żadnych problemów z programem :) Komunikatów, że "zniszczą Ci system" nie należy się obawiać :P
4. Certyfikat, który masz jest uniwersalny i możesz nim podpisywać każdą aplikacje/grę.
avirex31

Moderator

Postprzez Crash » 4 kwietnia 2011, o 19:24

Dzięki za info ;) działa :D własnie sie cieszę z ssx na koma :D

Crash

Nowy

Postprzez ron170 » 21 grudnia 2011, o 01:25

fester napisał(a):Wchodzimy na stronke
Kod: Zaznacz cały
[url]http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=zh-CN&u=http://cer.s603rd.cn/&ei=u8fnTP7JNo7rOf_uqIcK&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&sqi=2&ved=0CBwQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://cer.s603rd.cn/index.php%26hl%3Dpl%26prmd%3Div[/url]
i bez żadnych zbędnych rejestracji kombinacji wpisujemy swój imei można go zobaczyć w fonie klikając *#06# w pierwszym po lewej stronie polu a po prawej przepisujemy kod z obrazka i już.
Obrazek
Czekamy 12h(wyrabiałem już tym sposobem kilkanaście certyfikatów i były po około6-8godzinach) wchodzimy ponownie na ta stronkę i znów wypełniamy po lewej imei a po lewej kod z obrazka otwiera się stronka nie sety po chińsku
pierwszy odnośnik nasz certyfikat a drugi to program do podpisywania aplikacji
Obrazek GOTOWE !!!
Link nie działa. Pozdro

ron170

Nowy

Postprzez danielowsky » 24 kwietnia 2012, o 23:12

jak ktos nadal zainteresowany hackiem pisac

danielowsky

Nowy

Poprzednia strona

• Reklama